Henrike kwam op weer op mijn pad toen ik las hoe actief ze zich aan het verdiepen was in de Hormoonfactor. Ik ken haar al jaren en ik weet intussen dat als ze ergens voor gaat, ze niet stopt voor ze alle ins- en outs kent.

 

Als ik iemand kon vragen hoe ik onze kinderwens vanuit een ander oogpunt kon benaderen dan was het Henrike. Ze heeft me en ons vervolgens omarmd met weetjes en feiten die ons hielpen het juiste spoor van voeding en ontspanning te pakken te krijgen.

 

Ze voelt naar mijn idee heel goed aan dat je graag iets verandert wat niet functioneert zoals het zou moeten functioneren. Je lichaam heeft daar waarschijnlijk een reden voor en daar kun je naar op zoek gaan.

 

Met de juiste stappen en geduld heeft ze ons op weg geholpen. Je moet het zelf doen, maar zonder Henrike was het niet gelukt onze levensstijl blijvend aan te passen. Ik ben me nu bewust van eten, sporten en ontspanning en er is balans. Ik heb leren luisteren naar wat mijn lichaam me vertelt en sta daardoor dichter bij mezelf.